Ce mananc la micul dejun?

caviar-la-micul-dejun

Curat de coaja 20 de mere acrisoare.In timp ce fac acest lucru,mananc mere,pe stomacul gol.Operatiunea dureaza cam o jumatate de ora.Simt cum gura mi se umple de suc,gustos si proaspat iar stomacul imi multumeste pentru acest produs este pentru el o binefacere.Beau,intre timp un ceai din plante,la care adaug o lingurita rasa de ness.Sotia curata o cantitate egala de morcovi.Cat totul este gata,trecem aceste produse prin storcator.Obtinem fiecare cate o cana mare de suc proaspat de mere cu morcovi.Este delicios si foarte sanatos,pentru stomac si pentru ochi.Trece un timp,pentru siesta si pregatesc un snak de seminte.El contine:nuca,migdale si tot felul de alte seminte.Sunt uleioase,contin proteine.

Fructele sunt cele mai bune alimente ,care protejeaza contra bolilor de inima.Contin bioflavoide,care impiedica ingrosarea sangelui.Fructele se prefera a fi consumate proaspete iar sucul-preparat pe loc. Cand avem fructe in corp,el ne ajuta la purificarea organismului.Dupa o perioada de consum,vom simti mai multavitalitate si energie.Fructele sunt singurele care pun creerul  la munca.Ele contin fructoza si 95% apa.

Prin aceasta alimentatie,se evita consumul exagerat de paine,folosita la diversele sanviciuri,cu branzeturi sarate,cu salamuri grase sau oua si unt-obisnuitele ingrediente al micului dejun.Pot fi folosite,sub forma de sandviciuri la birou,pe parcursul zilei.

Caviar-splendoarea hranei. Hrana pentru creier.

Suntem fericiti de  natura sa ne fi nascut la gurile de varsare ale Dunarii. Avem multiple rauri si balti.Braconajul se afla,de asemenea,la un nivel ridicat,din pacate.Peste tot se gaseste peste si implicit se pot procura icre,de toate speciile.

Am avut prima oara fericita ocazie sa mananc icre de Manciuria,probabil de la pestii de pe fluviul Amur,din Extremul Orient,precum si icre negre,de la pestii din lacul Baical,servite pe cate o clatita mica,intr-un bistro,la demisol,pe bulevardul central Nevchi,in apropierea canalelor, cu maluri din granit,ce intersecteaza orasul,in stil venetian,din Sankt Petersburg..Cum se vor fi construit cu tehnica anilor lui Petru cel Mare?Desigur,mai mult manual. Bobitele de cativa milimetri,sparte in gura,umple cavitatea bucala cu  ulei si arome deosebite.Bogate in acizi grasi omega 3 si omega 6,sunt grasimi bune,o hrana excelenta pentru organism si mai ales pentru creier.

Consumul pestelui,indiferent de specie,dar mai ales cel de nisetru,cega,morun-pesti nobili,purtatori de caviar,- este deosebit.Se servesc in restaurante scumpe,dar se gasesc si in pescarii.La noi,icrele ,mai putin scumpe,din crap ,stiuca sau alte specii obisnuite,se prepara mai la toate mesele festive,aniversare.Asa se intampla si in familia mea,pentru ca maine este ziua in care m-am nascut iar sotia tine sa ma resfete cu aceasta ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *