Despre Drojdia de Bere – Cum Te Ajuta Sa Slabesti?

drojdia-de-bere

Beneficiile drojdiei de bere

De cand eram mica,imi amintesc de acest minunat produs alimentar, pe care mama il folosea la prepararea painii.Cum punea drojdia pe masa,luam cate o farama si o bagam in gura, spunand mamei ca-mi place foarte mult.

Mai tarziu,am aflat si beneficiile drojdiei de bere,cele mai importante fiind:

  • se poate aplica pe piele si vindeca rapid ranile;
  • in consumul intern ,face minuni.

Drojdia de bere este o ciuperca,de dimensiuni foarte mici.Este bogata intr-un complex de vitamine,minerale,calciu,magneziu,fosfor,seleniu. Contine 50% proteine,ce au un rol important in procesul de rezistenta la infectii. Elimina efectele secundare in administrarea antibioticelor. Se recomanda o lingurita de drojdie de bere,luata inainte de mese,intr-o cura care sa nu depaseasca mai mult de trei saptamani.

Ajuta si la scaderea in greutate, deoarece contine crom,un bun reglor al glicemiei. Scade si pofta de mancare. Combate acneea,ajuta in prevenirea bolilor cardiovasculare,imbunatateste somnul. Nu contine contraindicatii.

Sfaturi pentru pierderea in greutate

Opt pasi de care sa tii cont,daca vrei sa pierzi in greutate.

  1. Activitate fizica,cel putin zece minute pe zi acasa sau exercitii ,la o sala de fitness.
  2. Aveti grija de somnul dumneavoastra.S-a constat ca sunt necesare minim opt ore de somn pe noapte.
  3. Asigurati-va ca in procesul de pierdere in greutate ,trebuie sa fie consumate  un procent de 7o% legume si fructe si 30% carne sau alte proteine.
  4. Nu renuntati la micul dejun. Este cea mai importanta masa,care va ofera energia zilnica.
  5. Nu va infometati.Nu sariti peste mese,pentru ca,dupa aceea tot ce veti manca,se va depune,deoarece organismul nostru lucreaza ca un ceasornic iar daca nu primeste mancarea la orele prestabilite,incepe sa depuna rezerve.
  6. Fiti veseli,nu cautati sa fiti iritati pentru schimbarea modului de viata,rezultatele vor aparea curand,daca ganditi pozitiv.
  7. Dupa ora 19 stop!-la orice fel de mancare iar daca mai apar pofte,beti apa,deoarece uneori organismul cere apa si nu mancare.
  8. Bea cel putin 1,5 litri de apa pe zi.

Ordinea punctelor de mai sus o stabileste fiecare,in functie de timp,precum si de obiectivele de pierdere in greutate ce vi le propuneti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *