Seminte de chia bune in cura de slabire

seminte-de-chia

Originale din sudul Mexicului,mai poarta si denumirea de Salvia Hispanica. Semintele de chia ajuta si in curele de slabire,deoarece absorb apa si reduc senzatia de foame.

In urma cercetarilor, s-a constatat ca au urmatoarele calitati:

  • sunt bogate in aczi grasi omega 3;
  • contin fibre,calciu,magneziu,fosfor,fier;
  • in compozitia lor se gaseste o proteina completa;
  • sunt o sursa de energie;
  • sunt bune pentru diabetici,deoarece au indice glicemic scazut;
  • reduc colesterolul si sunt bogate in antioxidanti.

Cum le pot folosi? Se consuma ca atare sau inmuiate in apa. Doza zilnica este de una-doua linguri/pe zi iar consumul trebuie sa dureze 3-4 zile pe saptamana. Pretul semintelor de chia variaza in functie de magazinul naturist sau pot fi comandate pe internet. Bineinteles,trebuie alaturat consumului de chia,programul normal de fructe,legume,salate,apa,si exercitii fizice prestabilite.

Detoxifierea organismului

Cele trei organe care ajuta la detoxifierea organismului sunt:ficatul,colonul si rinichii.Este foarte imporatant ca aceste trei organe sa fie santoase,deoarece -prin ele-organismul are puterea de a face acest lucru in mod natural.

Toxinele se elimina si prin consumarea de lichide,cat si prin transpiratie. Cura de fibre ne ajuta sa eliminam grasimile suplimentare din organism. Am aflat ca, ghimbirul,despre care nu stiam mare lucru,este un leac foarte bun impotriva afectiunilor digestive iar in prezent se gaseste si in supermarketurile de la noi,la preturi accesibile.

De obicei,detoxifierea organismului se efectueaza primavara si toamna,tocmai,pentru a preveni problemele cu tranzitul intestinal. Procesul se poate realiza prin consumarea de suplimente nutritive,special realizate in acest scop.De asemenea,exista ceaiuri speciale pentru detoxifiere.

Trebuie doar sa ai dorinta de a face ceva preventiv pentru tine. In trecut oamenii se protejau mult mai bine, prin posturi, care se tineau frecvent, mai ales ca nu existau produse de detoxifiere. Tu ai asemenea probleme ? Cauta sa te ajuti singur, folosind informatia existenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *