HR Conference 2014: Cum să recrutezi şi să menţii în companie cei mai buni angajaţi de pe piaţă?

Peste 200 de directori de resurse umane, manageri, traineri, specialişti în re­crutare, consultanţi, headhunteri şi directori generali sunt aşteptaţi la cea de-a noua ediţie a HR Conference, eve­nimentul anual organizat de ZF dedicat experţilor din domeniul HR. Tema discuţiilor din acest an vizează, în principal, cele mai eficiente metode de atragere şi retenţie în companie a anga­jaţilor valoroşi, acesta fiind principalul obiectiv anunţat în ultima perioadă de către directorii de HR ai marilor companii de pe piaţa locală în 2014.

După o perioadă de criză pre­lungită, în care menţinerea locului de muncă a fost o preocupare mai mare decât încercarea de obţinere a unei creşteri salariale, angajaţii performanţi încep să resimtă oboseala şi să îşi dorească o schimbare. Iar dacă firma la care lucrează nu le oferă această schim­bare, fie că e vorba de promovare, de modificare a unor responsabilităţi sau de implicarea în proiecte noi, „talen­tele“ vor căuta noi provocări la altă companie. Iar pierderea unui angajat valoros înseamnă pierdere pentru businss, per ansamblu.

 

SURSA:

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.