Femeile care au ajuns în pozitii de top management în firme de audit si consultanta

Piata de audit si consultanta a fost pâna acum o lume dominata de barbati la nivel de top management. Conducerea firmelor de audit si consultanta este în continuare în mâinile barbatilor, însa, în ultimii ani, tot mai multe femei au reusit sa ajunga pe pozitii de partener si, în unele cazuri, chiar de lider de departament si rescriu istoria leadershipului în acest domeniu.
În cazul celor mai mari firme de audit si consultanta, cunoscute ca Big 4 la nivel mondial, numarul femeilor în pozitii de top management nu este deocamdata foarte mare în România, reprezentând mai putin de jumatate din totalul partenerilor la nivel local.
O ascensiune puternica a avut Ramona Jurubita, care dupa mai bine de zece ani de cariera în cadrul KPMG România, ani în care s-a confruntat cu provocari cu atât mai dificile cu cât legislatia fiscala a României s-a schimbat frecvent, a ajuns partener. Iar anul trecut Ramona Jurubita, 36 de ani, a avansat pe pozitia de head of taxation services KPMG România. O pozitie de top ocupa si Daniela Nemoianu, care este executive partner, head of advisory la KPMG România. Ea este si membra a consiliului director al AmCham România. În prima linie a managementului KPMG România se mai afla Speranta Munteanu - partener advisory, Aura Giurcaneanu - partener audit, Raluca Soare - partener audit si Madalina Racovitan - partener taxe.
 
Sursa aici.

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.