Noua generatie de antreprenoare: 11.000 de femei au intrat anul trecut în business

Mai mult de 11.000 de reprezentante ale sexului frumos au intrat anul trecut în business, astfel ca numarul de femei-actionar în companiile din România a ajuns la aproape 420.000, arata o analiza a ZF pe baza datelor de la Registrul Comertului. În ultimii ani, numarul femeilor care au decis sa intre în lumea afacerilor a crescut, exemple sunt si antreprenoarele care au venit de-a lungul timpului sa-si spuna povestile de business în cadrul emisiunii ZF Live.
Roxana Panturoiu si Ana Radu, doua tinere care au studiat în SUA, s-au întors în România unde au lansat Juiceit, un brand de sucuri naturale detoxifiante. Si Camelia Sas împreuna cu Roxana Murgu au înfiintat Band of Creators – o afacere care promoveaza produsele designerilor români si le intermediaza vânzarea. Pe de alta parte, Carmen Dascalu a intrat singura în afaceri si a lansat magazinul online de moda Carmencita, care are venituri de 150.000 de euro. 
 
Sursa aici.

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.