Şefa Western Union gestionează de la Bucureşti 50 de milioane de transferuri de bani din şi către România

Daniela Budurea a preluat funcţia de country director al Western Union pentru România şi Bulgaria în iunie 2014. A revenit ca lider al operaţiunilor de business Western Union pe pieţele din România şi Bulgaria după o perioadă de doi ani în care a coordonat segmentul reţelelor de agenţi poştali pe zona Europei Centrale şi de Est şi a Europei de Sud.

Daniela Budurea are ca principală responsabilitate continuarea extinderii reţelei de locaţii ale agenţilor din regiune, precum şi diversificarea mixului de canale prin care consumatorii au acces la serviciile Western Union, cu accent pe canalele electronice. Din experienţa Danielei Budurea fac parte şi cei şase ani în care a deţinut funcţia de group country manager în cadrul Angelo Costa România. În această perioadă, Daniela a coordonat activităţile companiei de transfer de bani Angelo Costa Ro în calitate de director executiv, fiind totodată şi membru al Consiliului de Administraţie.
 
În paralel, ea a creat şi administrat Foreigners in Europe, o companie de media a Costa Group, care edita ziarul Gazeta Românească. Simultan, Daniela Budurea a condus Angelo Costa International Romanian Branch, o companie care furniza servicii de call-center şi suport pentru companiile de transfer de bani ale Costa Group din Italia şi Spania. Înainte de a se alătura echipei Angelo Costa, Daniela a ocupat poziţia de director executiv al Dollar Express România SRL. Daniela Budurea a absolvit un Executive MBA la Vienna University of Economics and Business şi a absolvit Facultatea de Economie în cadrul ASE Bucureşti.
 

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.