Ce motiveaza performanta la cel mai inalt nivel?

HR Club le multumeste celor aproape 500 de Specialisti, Directori HR si Lideri de Business care au participat la Conferinta HR DRIVE pe 14 octombrie 2015 la Bucuresti si la Cluj Napoca!
 
Impreuna, am reflectat asupra motivatiei si contextului organizational care genereaza performanta si am aflat cum sa gasim acel DRIVE al schimbarilor pozitive la nivel personal si organizational. Am fost inspirati de stiinta motivatiei explicata de Daniel Pink, de experienta de management a lui Marcel Cobuz si de povestile de viata ale invitatilor nostri - DRIVEchampions - Dragos Lumpan, Edmond Niculusca, Eduard Novak si Nicolae Zamfir, al caror "DRIVE" i-a condus catre performante remarcabile.
 
Ca in fiecare an, HR DRIVE EXPO a intregit conferinta Nationala HR Club prin crearea unui spatiu in care cei aproape 500 de participanti - profesionisti de HR si manageri generali – au aflat de la furnizori despre servicii, instrumente sau inovatii din piata care i-ar putea ajuta sa dezvolte programe de succes in organizatiile lor.
 
 

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.