Newsletter

Peste 80 de femei vor beneficia de instruire in folosirea calculatorului in cadrul proiectului “Sanse egale pentru cariere de succes”

84 de femei din Regiunea Bucuresti – Ilfov au primit sansa de a invata tainele calculatorului si a pasi in secolul XXI, urmand cursul de calificare Operator introducere, validare si prelucrare date, In iunie , in cadrul proiectului “Sanse egale pentru cariere de succes”,. Cursul se desfasoara la sediul Centrului de Pregatire in Informatica din Bucuresticare dispune de formatori cu experienta in domeniu si de dotari tehnice corespunzatoare unui inalt standard de calitate.

Din nou despre femeile de succes si nu numai…

TOPUL Forbes al celor mai puternice femei din lume în 2013

Reconcilierea carierei cu viata de familie

RECONCILIEREA CARIEREI CU VIAŢA DE FAMILIE

La nivelul Uniunii Europene, problematica egalităţii de şanse pentru femei şi bărbaţi abordează următoarele tematici:

1. Principiul nediscriminării de gen

Amenzi mai mari pentru discriminare

Amenzi mai mari pentru discriminare

Amenzile date de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ar putea creşte la sume între 1.000 şi 30.000 de lei, pentru discriminare faţă de o persoană fizică, şi respectiv între 2.000 şi 100.000 de lei, în cazul discriminării unui grup, potrivit unui proiect de OUG.

Discriminarea

De ce sunt discriminate femeile?

Vulnerabilitatea la discriminare a femeilor este amplificată de apartenenţa la categorii considerate cu potenţial ridicat de discriminare, precum persoane cu handicap, graviditate, etnie rromă, vârstă etc.

Numarul barbatilor dispusi sa acorde un rol important vietii de familie in detrimentul carierei este net inferior femeilor.

 

Cum se impaca viata de familie cu cea profesionala?

Numarul barbatilor dispusi sa acorde un rol important vietii de familie in detrimentul carierei este net inferior femeilor. Sunt foarte putini barbati care beneficiaza de indemnizatie de crestere si ingrijire a copilului.

Cazuri de succes

Cum sa castigi competente antreprenoriale

Femeile de succes vorbesc despre reusita in afaceri

Irina Socol, SIVECO Romania: Pentru a avea succes, trebuie sa-ti placa ceea ce faci

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.