radacinoase-pentru-slabit

Sunt nemaipomenite in salate sau in componente alimentare alaturi de carne,peste  ,in mancaruri. Contin vitamine,celuloza,fibre si multe alte calitati nutritive. Morcovul este un izvor de vitamina A si se consuma sub forma de sucuri,proaspete,impreuna cu minunatele mere de Voinesti sau Renet ori alte tipuri. Desigur,este prezent in supe ,ciorbe,mancaruri,fiind un aliment de baza pe tot parcursul anului.La fel este si telina.Se poate adauga telina si la sucul de mere cu morcovi,se rade pentru salate.

In toate imprejurarile este bine sa ne straduim sa consumam aceste minunate roade ale solului sub forma cat mai apropiata de cea naturala. Hreanul se rade si se prepara cu ulei.Este un condiment minunat,alaturi de carnea de vita fiarta sau de porc,ceva mai grasa.Ne fereste de raceli,desfunda caile respiratorii,la fel ca si mustarul. Ridichea este folosita in salate sau coapta,mai ales cea rosie.

Toate sunt minunate,au calorii putine si sunt bine digerate,ajutand buna functionare a trendului intestinal si evuitand constipatiile  nedorite,dar inerente,cand se consuma prea multa carne fara aportul necesar de legume.

Slabesti prin hidratare corecta

Noaptea,de regula,transpiram.Simtim sete in organism,dar mai ales -uscaciune in gura.Este clar ca organismul are nevoie de apa.Apa diluiaza concentratia sucului gastric si scade senzatia de foame.Chiar si noaptea,daca ne trezim ,este bine sa luam o inghititura-doua de apa.Poate fi si un ceai de musetel ori din coji de nare-cum beau eu.Am relatat deja ca diminetile curat de coaja douzeci de mere,pentru a face suc,impreuna cu o cantitate egala de morcovi.Pe parcursul zilei,beau ceaiul din coji de mere.Vreau sa folosesc pretioasele substante pe care le contin si pe care nu am cum sa le utilizez altfel.Rezulta ca dimineata ,impreuna cu ceaiul de mere si sucul de morcovi cu mere,proaspat stors,beau un litru de lichide,cu inghitituri mici,savurand gustul.

La masa de pranz,sotia prepara o ciorba sau o supa de legume cu carne.Adaug astfel,lichidul aferent acsteia in organism.Dupa amiaza,din nou beau un ceai iar seara un iaurt.Imi asigur organismul cu cei peste doi litri de lichide recomandati. Nu este necesar sa ne alimentam excesiv.Organismul iti spune singur,daca esti atent si-l urmaresti,de ce si cat are nevoie.Niciodata sa nu-i dai mai mult de atat,pentru ca oricum refuza primirea,adica se simte abuzat si reactioneaza negativ.Pe masura ce simti nevoie,stand cu un pahar de apa plata alaturi,mai iai cate o gura de apa.Vei fi, astfel,usor si te vei simti bine tot timpul.

Beneficii slabire

Efecte prin slabire. Cele mai importante avantaje dupa slabire sunt:

  • te simti mai bine;
  • scapi de durerile de cap;
  • constati ca anumite boli se amelioreaza ori dispar;
  • se intareste sistemul imunitar;
  • esti mandru de aspectul tau.

Ultimile studii de specialitate ne arata ca,o slabire sanatoasa este atunci ,cand pierzi intre 3-5 kilograme pe  luna,pentru femei,si intre 5-7 kilograme,pentru barbati. Dupa o cura de slabire eficienta constati ca trebuie sa fii mai atent cu ceea ce mananci si sa respecti  cat de cat orele de masa.

Cercetatorii au aratat ca persoanele ce nu sunt motivate sa intreprinda ceva, printre altele mananca mult, pe fond emotional. In dieta de slabire pe care o folosesti bazeaza-te pe beneficii.Pune-ti mereu intrebari: ce se intampla daca nu slabesc? Ce castig eu, daca slabesc? In functie de raspuns, actioneaza! Este bine sa stii de la inceput care sunt efectele unei slabiri,asa ca apeleaza la persoane autorizate ,care sa te consilieze in drumul tau spre revenirea la o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Slabiti consumand radacinoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.