Cannelloni cu spanac

Ingrediente:

  • spanac (proaspăt 1/2 kg sau congelat 1 pungă)
  • sare
  • piper
  • 2 căţei usturoi
  • o linguriţă de ulei de măsline
  • o cutie de paste cannelloni
  • 1 borcan de pastă de tomate
  • 5 linguri de caşcaval de capră ras
  • 5 linguri de cubuleţe de mozzarella
  • opţional: ciuperci, după preferinţe

Mod de preparare:

Spanacul (proaspăt) se opăreşte în apă cu sare, se scurge, după care se amestecă într-o cratiţă cu ulei de măsline şi usturoi tăiat mărunt la foc mic, timp de 5 minute. / Spanacul congelat se pune direct în cratiţă, împreună cu ulei de măsline şi usturoi şi se lasă până la dezgheţare completă. Se adaugă cuburile de mozzarella, sare şi piper.

Tuburile cannelloni (nefierte) se umplu pe rând cu compoziţia obţinută mai sus şi se aşează într-o tavă adâncă pentru cuptor. Se toarnă toată pasta de tomate şi se presară caşcavalul deasupra. Tava se acoperă cu o folie de aluminiu şi se introduce în cuptorul încins aproximativ 30 de minute (ultimele 10 minute, fără folie).

Timp de preparare: aproximativ 40 minute.

Cannelloni cu spanac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.