Hamburgeri de vită

Ingrediente: 200 g de carne de vită (vrăbioară sau muschi), o ceapă verde, 200 g de miez de pâine, câteva frunze de pătrunjel verde, sare.

Mod de preparare: toate ingredientele se introduc în robotul de tocat si se obtine un amestec omogen (nu pastă fină). Compozitia obtinută se modelează sub formă de hamburgeri, care se rumenesc bine în tigaia încinsă sau pe grătar. Rămâne la latitudinea voastră să alegeti cum vreti să-i serviti: în chiflă cu alte umpluturi, în cartof copt, la farfurie cu garnituri de legume şi sos de tomate.

P.S.: Din experienta mea de până acuma, în zilele cu meniu cu hamburgeri, le cam lasă tuturor gura apă. Asa că puteţi suplimenta cantitătile de mai sus si să-i includeti pe toti la numărătoare.

Fursecuri rapide

Ingrediente: 1 ou, 3 linguri de zahăr tos, 4 linguri de făină albă, 1 linguriță de zahăr pudră.

Mod de preparare: Oul și zahărul se amestecă bine cu un mixer. Când compoziția devine cremoasă adăugați făina ploaie amestecând ușor cu o spatulă. Cu o lingură se toarnă compoziția în grămăjoare (mai moi) pe hârtia de copt întinsă în tavă. Introduceți tava în cuptorul încins și lăsaţi să se coacă timp de 5 minute.

Ar trebui să obţineţi nişte fursecuri foarte pufoase, care pe măsură ce se răcesc devin mai crocante. Le pudrați cu zahăr și le oferiți copiilor alături de lapte. Eu recomand și puțin magiun de prune întins pe ele.

Hamburgeri de vită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.